Oni su tetovirane beštije koje koriste svaku priliku za mahanje kosama uz zvuke omiljenog metala, no kada se dotaknu mačaka…

0

Glazbenica, dizajnerica nakita, fotografkinja i veliki fan metala, Alexandra Crockett, odlučila je otkriti nježnu stranu opakih metalaca i što se skriva iza njihovih robusnih pojava i prijetećih majica s porukom.

Zato ih je fotografirala dok poziraju sa svojim kućnim ljubimcima – mačkama. Sve je fotke skupila u knjizi Metal Cats koja je dostupna preko Amazona, a u njoj ćete naći niz raznih mačaka i njihovih raznježenih vlasnika – glazbenika, producenata, glazbenih promotora ili jednostavno fanova metal glazbe. Više možete saznati i preko stranice na Facebooku.

Sudjelovali su i članovi bendova poput Morbid Angel, Napalm Death, Black Goat, Isis i Exhumed, a dio zarade od prodaje knjige ide no-kill skloništima i organizacijama za zaštitu životinja. Kad je knjiga izašla 2014. godine, diljem SAD-a ti su bendovi u sklopu promocije knjige organizirali i niz koncerata od čega su sredstva opet išla za spašavanje životinja.

Pogledajte ih…

metalci i macke 2

metalci i macke 3

metalci i macke 4

metalci i macke 5

metalci i macke 6

metalci i macke 7

metalci i macke 8

metalci i macke

Izvor…

Share.