Koga briga za Kardashianke, ovo je najslađi reality show na svijetu!

0

Kim, Kourtney, Khloe i ostatak Kardashian/Jenner/Disick/West klana, zaustavite snimanje jer je vaš reality svijet dobio opasnu konkurenciju. One se zovu Kattarshianke i sudjeluju u najslađem reality showu na svijetu.

Islandska web stranica Nutiminn pokrenula je neodoljivi novi reality show, ‘Keeping Up With the Kattarshians’, u kojem glavnu ulogu imaju četiri mačića – Guðni, Ronja, Bríet i Stubbur. Show je nastao u suradnji s islandskim društvom za zaštitu životinja, a mačići su iz lokalnog azila.

Za potrebe realityja preseljeni su u mačju kuću gdje imaju sve što ima treba i gdje se igraju, jedu, spavaju, ukratko – žive. Nekoliko kamera omogućuje live prijenos tako da u svakom trenutku možete pogledati što se događa u kući mačaka.

Izvršna producentica Inga Lind Karlsdóttir rekla je da im zahvaljujući showu stranica sad ima promet kakav dosad nije zabilježen, a nastala je s ciljem osvještavanja udomljavanja životinja. Štoviše, četiri spomenuta mačića već su našli svoj trajni dom u koji odlaze čim napuste kuću, a potom će ih zamijeniti četiri nova ‘natjecatelja’.

Live prijenos najslađeg reality showa na svijetu možete pratiti na ovom linku.

Izvor…

Share.