Poseban krug pakla rezerviran je za ljude koji mačkama rade ovako strašne stvari

0

Nažalost, moramo vam donijeti još jednu od onih strašnih priča koje nas toliko užasnu i ponovo podsjete na činjenicu da svuda oko nas ima ljudi, ako ih uopće tako možemo nazvati, koji su spremni bez ikakvog razloga i bez imalo usprezanja nauditi drugom živom biću. Nasreću, ova priča ima sretan kraj, no to nam je slaba utjeha.

Mačak kojeg ste vidjeli na fotografiji, a bolje ćete ga upoznati u nastavku, prošao je takve strahote da to gotovo nije za povjerovati. Mačka je netko tijekom ljeta iz samo njemu znanih razloga odlučio zaliti nepoznatom kiselinom, koja je dovela do toga da je sirota životinja jedva preživjela. Slučajna prolaznica u Kaliforniji pronašla je ozlijeđenog mačka na samrti te ga odvela u obližnju veterinarsku stanicu, no priča ovdje nema sretan završetak.

Veterinar se pokazao izuzetno nesposobnim – mačku je dao dozu antibiotika, testirao ga na FIV+ te sugerirao uspavljivanje. Žena ga nasreću nije poslušala te je mačka odvela u utočište za životinje Milo’s Sanctuary koji su mu odlučili dati novu šansu za život. Očistili su ga, tretirali svim potrebnim medikamentima te operirali.

Mačak kojeg su nazvali Sir Thomas Trueheart danas je smješten u utočištu Lifetime Care Foster gdje dobiva najbolju moguću njegu.

U nastavku pogledajte još ponešto fotografija ovog sirotog mačka.

8

7

6

5

4

3

2

1

Izvor…

Share.