Glazba skladana posebno za mačke od danas dostupna i u Hrvatskoj!

0

Od danas je i hrvatskoj publici dostupna glazba koja nije namijenjana ljudima već mačkama, orginalnog naziva ‘Music For Cats’.

Za izdanje ‘Music For Cats’ zaslužan je David Teie – čelist Američkog nacionalnog simfonijskog orkestra. David je smješten na sveučilištu u Marylandu, a osim sviranja u simfonijskom orkestru, svirao je čelo i za Metallicu.

AKO STE PROPUSTILI:

Ova glazba možda će vama biti bezveze, no vaša mačka će je obožavati
‘Postoje dva načina bijega od životnog jada: glazba i mačke.’
A sada slijedi – DISKO! Upoznajte mačji band The Shelines
Što sluša vaša mačka? Ovu glazbu će OBOŽAVATI

Novo neobično izdanje potkrijepljeno je znanstvenim dokazima kako glazba ispunjava život mačaka te ih opušta. ‘Music For Cats’ donosi pet kompozicija namijenjenih prvenstveno mačkama.

Velika Britanija nacija je ljubitelja mačaka koja godišnje troši preko četiri milijarde funti na svoje ljubimce, a broji nevjerojatnih 9,2 milijuna mačaka. Mačke osjećaj prema glazbi razvijaju još otkada su mačići, kroz glasanje ptica, ispijanje mlijeka ili mamino predenje.

Promo foto

Promo foto

‘Music For Cats’ – izdanje namijenjeno mačkama, a ne ljudima, prvo je takvo izdanje za koje je sklopljen diskografski ugovor pod okriljem globalne diskografske kuće, odnosno Universal Music etiketom.

Hrvatskoj publici i njihovim mačkama izdanje ‘Music For Cats’ od danas je dostupno u digitalnom obliku na OVOM LINKU.

Zato požurite i provjerite sviđa li se album i vašim mačkama. 😉

Share.