Nina i Dado žele proširiti obitelj, ima li zainteresiranih?

0

Krajem travnja iz jednog zagrebačkog podruma spašeni su Nina i Dado, tek okoćeni mačići koji su, naravno, pokupili gadnu prehladu i upalu očiju. Sad su stasali u prave zaigrane mačiće i čekaju svoje Zauvijek ljude. Objavu Prave šape prenosimo u cijelosti:

Nina i Dado Novak traže Zauvijek ljude. Od strašnog virusa ostala je samo malena mrljica na oku, a i ona će se još smanjiti. Udomite mačiće kojima bi jedina druga opcija bila smrt na ulici.

***

Kad su Pravošapske mačkolovilice stigle u našu ulicu, krenule su loviti sve po redu. Na nas nisu računale, a mi smo već bili dobro sakriveni u podrumu. Kad su odnijele pa vratile sve druge mačke (vodile su ih na piercing najnovijom metodom i frizuru na trbuhu), mama se ponadala da se više neće vraćati pa nas je izvela van da upoznamo sunce i travu.

Kako se prevarila! Prvo, ove su bile odmah nazad i odvele su i nju na makeover. Drugo, mi nismo mogli upoznati ni sunce ni travu jer ništa nismo vidjeli… U podrumu nas je ščapio užasan virus. Nismo mogli ni trčati pa su nas mačkolovilice lako ulovile i tada počinje naša priča u Pravošapogradu; s dekicama, igračkama i hrpom injekcija, tableta i masti.

nina i dado

Sad kad smo ozdravili, preselili smo se u novu obitelj. Ta obitelj se ne zove Novakovi kao mi, nego Čuvalice. Tu su Teta i Striček Čuvalica, daju nam fine klope, igračke i zabavljamo se po cijele dane. Navodno iza vrata imaju i Mačkočuvalice, ali njih ćemo tek upoznati.

Mi bismo ipak najradije upoznali novu obitelj, za stalno, ne mora se prezivati Novak, bitno da je Zauvijek!

***

Nina i Dado Novak okoćeni su 20.4.2016.; najranije djetinjstvo proveli su na ulici i oboljeli od mačje prehlade. Izliječili smo ih, tretirali protiv nametnika i sada su spremni upoznati svoju novu obitelj.

nina i dado glavna

Nina je karakterna mudrica koja se i dalje zna praviti opasna, a kad je pomazite po glavi, totalno se rastopi, prede i voli se nositi u naručju. Dado je potpuni pozitivac, umiljat, zaigran, dobroćudan i društven. Oboje su naučeni na život u stanu i na pijesak.

Udomljavaju se u Zagreb ili okolicu, u stan ili kuću koja nije u prometnom području.
Od udomitelja očekujemo da ih maze, paze i čuvaju i u dobi od 5-12 mjeseci kastriraju. Kastracija se može obaviti uz popust kod našeg veterinara.
Nisu za obitelji s jako malom, vrtićkom djecom.

Kontakt: inbox PŠ ili prava.sapa@gmail.com

Share.